Happy Feet

img_20160923_225623

I started a little dog-walking-business a little while ago.

Ik voel me nu eindelijk wat beter vanwege mijn nieuwe medicijnen en daarom kan ik eindelijk op pad met de fijnste viervoeters op aarde!

Woon je in Eindhoven/Woensel(op de hoogte van het Catharina ZH) en heb je ook een energiek blij ding die misschien wel wat vaker uitgelaten mag worden als baaslief van huis is? Neem dan contact op met mij:) Je kunt me mailen: irisgerits@hotmail.com of bellen op 06-19013072. Voor 10 euro neem ik jouw hond mee voor een goeie wandeling naar bijvoorbeeld het Philips de Jong park en zijn we 45 tot 60 minuten weg.

We hebben het allemaal druk druk druk, maar laat je hond er niet onder lijden! Die trouwe beestjes verdienen het beste!

img-20160704-wa0000

Een gedachte over “Happy Feet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s