Happiness♡

For me happiness is the most important thing in the world!
Sometimes life throws so much crap your way you can hardly see the light at the end of the tunnel, but it is there. If you have trouble seeing it just imagine it and it wil be closer than you think;)
1475412922987

One of the things that make me very very happy at the moment is my new hobby; making my own BellyGirlBlog Beauty bags! I’m still in quite some pain these days so making those bags is a nice distraction. Go have a look at my (still small) Hand Made Collection:).

img_20160923_220116

I love this time of year!

I’ve had a lovely walk in the autumn sun today and also a little less pain, yay. My new medication is coming over from Belgium next Monday and I really really hope it’s going to make me better, fingers crossed!

~X Iris

HAPPY FEET

img_20160923_220116

I started a little dog-walking-business a little while ago.

Ik voel me nu eindelijk wat beter vanwege mijn nieuwe medicijnen en daarom kan ik eindelijk op pad met de fijnste viervoeters op aarde!

Woon je in Eindhoven/Woensel(op de hoogte van het Catharina ZH) en heb je ook een energiek blij ding die misschien wel wat vaker uitgelaten mag worden als baaslief van huis is? Neem dan contact op met mij:) Je kunt me mailen: irisgerits@hotmail.com of bellen op 06-19013072. Voor 10 euro neem ik jouw hond mee voor een goeie wandeling naar bijvoorbeeld het Philips de Jong park en zijn we 45 tot 60 minuten weg.

We hebben het allemaal druk druk druk, maar laat je hond er niet onder lijden! Die trouwe beestjes verdienen het beste!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s