Eureka!

1473867456637

This is amazing!

Ik loop al jaren rond met buikpijn en geen enkele dokter kon mij vertellen wat het nou precies was. De afgelopen acht maanden zit ik dus al thuis met zo veel pijn dat ik amper nog iets kan. En nu eindelijk na zo veel onderzoeken en slapeloze nachten hebben wél het antwoord gevonden!

Ik ben vandaag langs geweest bij Dokter Eveline van der Wel en zij had een onderzoek gedaan waar uit blijkt dat mijn darm ontstoken is en dat mijn bacteriën op de verkeerde plek in mij  darmen zitten en dit zorgt voor de aanhoudende pijn. Dit is een kleine samenvatting van het 3 uur durende consult waarin ze me nog veel meer heeft uitgelegd met details waar ik jullie niet mee ga vervelen. Bodem line is that there is a cure! Ik kan eindelijk gaan beginnen met beter worden en het wordt een lange weg en ik heb geen idee wat me nog allemaal te wachten staat maar ik heb eindelijk een antwoord op de vraag die ik al jaren met me mee draag.

Dit is misschien voor de meesten van jullie niet zo interessant maar voor de genen die ook last hebben van IBS of in het Nederlands: PDS en je hebt er dagelijks last van en de dokter weet niks met je te beginnen, please pay a visit to doctor Eveline van der Wel; Google haar en vraag voor een afspraak! Ik ben nu dus pas één keer bij haar geweest en ze heeft me nu al meer uit kunnen leggen en helpen dan al die doktoren in het ziekenhuis de afgelopen acht maanden  bij elkaar! Ken je iemand met erge buikklachten pay it forward, you’ll thank me later!!

Nu moet ik de komende weken een heel streng dieet volgen zodat ik hopelijk minder last krijg van de krampen en steken en dan begin ik zo snel mogelijk met een antibiotica kuur. Ik houd jullie op de hoogte en hopelijk kan ik snel dit blog vullen met leuke foto’s van mij in een bikini op een mooi zonnig strand met een cocktail in mijn hand!

Thanks for reading my post and hopefully I just helped someone on their own way to a better and painfree life!

Ps. De afbeelding zijn pakketten waarmee ik ‘dingen’ moet opsturen zodat ze meer kunnen gaan onderzoeken bloed en dergelijke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s